Új arculat - új e-mail cím!

Gazdagréti Közösségi Ház
2024.04.03 12:48

Figyelem! Megváltozott a központi e-mail címünk!

Új elérhetőségünk: gkh@ujbudakozpont.hu

Kedves Látogatóink!
Ahogyan azt az elmúlt hetekben már észrevehették, az újbudai közösségi házak logói és arculatai megváltoztak, s a házak mellett az Albertfalvi Helytörténeti Gyűjtemény és a Kelenvölgyi Könyvtár is saját grafikus megjelenést kapott.
Hogy miért írunk mindezekről egységesen? Mert mi Újbudán és a KözPont Újbudai Kulturális Nonprofit Kft.-ben úgy gondoljuk, fontos az együvé tartozás, az igazi közösségiség megélése. Éppen ezért, ha külön-külön megnézik a logókat, akkor láthatják, ahogy az azokban található ívek összeilleszthetők egy teljes körré. "A teljesség felé" – mondja Weöres Sándor – ám elérni sosem tudjuk, pusztán törekszünk rá, s abban bízunk, e törekvésben mind örömünket leljük.
Arra buzdítjuk tehát Önöket, bátran kérdezzenek a logókkal kapcsolatosan, megtisztelő a véleményük, a közös gondolkodás. Szeretnénk, hogy a hozzánk látogatók megszeressék, megszokják az új logókat, és minél többet találkozhassunk az általuk fémjelzett házakban, nincs ennél számunkra fontosabb. Kultúra és közművelődés addig van, ameddig azokra kíváncsi és nyitott emberek. Éppen ezért a körívek ugyan körré formálhatóak, de nem véletlen, hogy ezt nem tettük meg a logókban, hiszen e körök sosem lehetnek zártak. Erre az üzenetre törekedtünk, amikor megalkottunk őket, ahogyan erre törekszünk a mindennapi munkánk során is.

© KözPont Újbudai Kulturális Nonprofit Kft., 2023 | Minden jog fenntartva.