Munkatársak

Gazdagréti Közösségi Ház
2020.10.20 13:56

   

Bácsfai Linda - a GKH vezetője, és az adathalmazok kezelője

2022 márciusa óta dolgozom a GKH-ban, 17 éve élek Gazdagréten. Az intézménnyel még friss anyukaként, gyermek programokon keresztül ismerkedtem meg, több mint 12 éve. Az azóta eltelt években szinte minden rendezvényen részt vettünk, hiszen a ház programjai mindig is az itt élőknek kínált szórakozási és tanulási lehetőséget. Nagy öröm és megtiszteltetés, hogy a GKH csapatát erősíthetem és legjobb tudásom szerint igyekszem segíteni a közös munkát, melyet 2023. szeptemberétől, mint az intézmény vezetője folytathatok.

Ezekben az ügyekben keresd őt:
Céges partnerek, új tanfolyamok és új klubfoglalkozások indulása, pénzügyi kérdések, bérlet információ, meglévő tanfolyamaink, meglévő klubjaink, születésnapok, felnőtteknek és időseknek szóló programjaink.

E-mail: bacsfai.linda@ujbuda.hu

Adamcsók Valéria - Kulturális szervező,a kreatív ötlettár őrzője

2023 szeptemberétől csatlakoztam a GKH csapatához. A művészet adta szépség és értékek inspirálóak számomra. Kreatív szemléletemmel látom a világot, amit az élet különböző területein is használok. Külön öröm nekem, hogyha a kultúra eszköztárával tudjuk megszólítani Budapest lakosait. Célom, hogy a mindennapokban a Gazdagréti Közösségi Ház az embereknek teret adjon minőségi idő eltöltésére valamint a közösség építésre. Pedagógusként gyermek szeretetem határtalan. Mindig vevő vagyok, hogy a gyerekek arcára egy kis mosolyt varázsoljak.

Ezekben az ügyekben keresd őt:

Tanfolyamok, Klubfoglalkozásokkal kapcsolatos információk, Közösségi ház programok, Rendezvény szervezés, Kapcsolattartás.

E-mail:adamcsok.valeria@ujbuda.hu

Sabou Mária Crina - technikai munkatárs, a GKH étel felelőse

2016 óta dolgozom a GKB-ban, tapasztalataim mellett csak a mosolyom nagyobb. Mindenek tudója és a ház végtelen termeinek őrzője vagyok. Egy michelin csillagra felterjeszteni elfeljetett "séf" és "mestercukrász"... Az évszakoknál csak az én dekorációm színesebbek.

Ezekben az ügyekben keresd őt:

Nem találom, kit kell keresni, üzenetet hagynék, egy mosolyra vágyom.

Tóth András - műszaki munkatárs

© KözPont Újbudai Kulturális Nonprofit Kft., 2023 | Minden jog fenntartva.