Munkatársak

Gazdagréti Közösségi Ház
2020.10.20 13:56

   

Tóthné Vonsik Vivien - GKH vezetője és az anyukája

2016 februárja óta dolgozom a GKH-ban, kezdetben kulturális szervezőként majd 2017-től az intézmény vezetőjeként. Gazdagréten dolgozni egy hálás feladat, hiszen remek közösségekkel rendelkezik a lakótelep. Kreatív embernek tartom magam, aki szeret mindig új ötletekkel előrukkolni. Szerencsémre olyan kollégákkal dolgozhatok együtt, akikkel a lehetetlennek tűnő feladatok is meg tudnak valósulni. Nagy hangsúlyt fektetek arra, hogy a GKH környezete igényes, gyerek- és felnőttbarát is legyen. Fontosnak tartom, hogy haladjunk a korral és a haladással járó igényeket ki tudjuk elégíteni. Az a célom, hogy aki kapcsolatba kerül velünk, pozitív élményekkel gazdagodjon és maradandó emléket őrizzen az intézményről.

  

Bácsfai Linda - kulturális szervező, a GKH adathalmaz kezelője

2022 márciusa óta dolgozom a GKH-ban, 17 éve élek Gazdagréten. Az intézménnyel még friss anyukaként, gyermek programokon keresztül ismerkedtem meg, több mint 12 éve. Az azóta eltelt években szinte minden rendezvényen részt vettünk, hiszen a ház programjai mindig is az itt élőknek kínált szórakozási és tanulási lehetőséget. Nagy öröm és megtiszteltetés, hogy a GKH csapatát erősíthetem és legjobb tudásom szerint igyekszem segíteni a közös munkát. 

  

Sabou Mária Crina - technikai munkatárs, a GKH étel felelőse

2016 óta dolgozom a GKB-ban, tapasztalataim mellett csak a mosolyom nagyobb. Mindenek tudója és a ház végtelen termeinek őrzője vagyok. Egy michelin csillagra felterjeszteni elfeljetett "séf" és "mestercukrász"... Az évszakoknál csak az én dekorációm színesebbek.

  

Suplicz Gergely - portás, a GKH hangulatfelelőse

2022 májusa óta dolgozom a GKH-ban, egyetemistaként általában délutánonként találkozhatnak velem a házba érkezők. Az üvegpalotám rejtekéből figyelem és segítem a közösségi ház működését. Szívesen segítem az oda bátran bekopogókat, kreatív ötletek mellett fizikailag tartom össze a ház vaskos falait.

  

© KözPont Újbudai Kulturális Kft., 2019 | Minden jog fentartva.