Munkatársak

Gazdagréti Közösségi Ház
2020.10.20 13:56

   

Tóthné Vonsik Vivien - GKH vezetője és az anyukája

2016 februárja óta dolgozom a GKH-ban, kezdetben kulturális szervezőként majd 2017-től az intézmény vezetőjeként. Gazdagréten dolgozni egy hálás feladat, hiszen remek közösségekkel rendelkezik a lakótelep. Kreatív embernek tartom magam, aki szeret mindig új ötletekkel előrukkolni. Szerencsémre olyan kollégákkal dolgozhatok együtt, akikkel a lehetetlennek tűnő feladatok is meg tudnak valósulni. Nagy hangsúlyt fektetek arra, hogy a GKH környezete igényes, gyerek- és felnőttbarát is legyen. Fontosnak tartom, hogy haladjunk a korral és a haladással járó igényeket ki tudjuk elégíteni. Az a célom, hogy aki kapcsolatba kerül velünk, pozitív élményekkel gazdagodjon és maradandó emléket őrizzen az intézményről.

  

Lidi Szilvia - kulturális szervező, a GKH humora

2017 januárja óta dolgozom a GKH-ban, de 30 éve vallom magam gazdagrétinek. Mikor kisgyerekként átjártunk a "közházba", sosem hittem, hogy egyszer ez lesz a munkahelyem... :) Azt gondolom, hogy igen hálás feladat, hiszen rengeteg visszajelzést kapunk munkánkról, könnyen lehet változtatni, vagy megtartani egy-egy jó dolgot. Nálunk sosem unalmas az élet, főninéni irányításával mindig törjük a buksinkat valami újdonságon. Szeretettel várunk Mindenkit!

  

Pataki Viktor - kommunikációs főmunkatárs, a GKH minden6ója

   

Sabou Mária Crina - technikai munkatárs, a GKH étel felelőse

  

Tóth Gábor- Totó - gondnok-technikus, a GKH kreatív kivitelezője

2021-óta erősítem… a GKH csapatát. A hozzánk látogatókkal jól kijövök, könnyen barátkozom. Szeretem a kreatív feladatokat, szeretem ha új kihívás jön amin lehet gondolkodni, hogy hogyan is valósítsuk meg. Nem könnyű a dolgom a lányok mellett, mert néha tyúkanyók néha meg sárkányok.

  

Szebeni Dóra - közművelődési vezető

A Pécsi Tudományegyetemen szerzett művelődési és felnőttképzési menedzser MA diplomát. Az újbudai közösségi házak szakmai vezetőjeként összefogja azok működését, közreműködik a programok, rendezvények szervezésében, a tevékenységstruktúra kialakításában, a munkatervek és intézményi stratégiák kialakításában.

Közművelődési szakértőként is tevékenykedik, aktívan dolgozik a Nemzeti Művelődési Intézet által irányított országos közművelődési szakfelügyeleti munkában. Foglalkozik a Minősített Közművelődési Intézmény Cím és Közművelődési Minőség Díj pályázatok auditálásával is, valamint rendszeresen oktat a közművelődési szakember képzésben, szakértői képzésben, minőségbiztosítási képzésben.

  

Nagy László - műszaki vezető

Feladatai: Újbudai közösségi házak karbantartási, felújítási és üzemeltetési feladatainak koordinálása, a rendezvények műszaki és technikai igényeinek biztosítása, raktározási, beszerzési feladatok, technikus kollégák irányítása.

© KözPont Újbudai Kulturális Kft., 2019 | Minden jog fentartva.