Kerületjárás - Gálaműsor

Gazdagréti Közösségi Ház

A kerületjárás azzal a céllal jött létre, hogy az Újbudán élő családok, közösségek egyaránt megismerkedhessenek azzal a változatos programkínálattal, amelyet a XI. kerületi kulturális és közművelődési intézmények nyújtanak minden korosztály és érdeklődő számára.

A Kerületjárás célja, hogy minél több kerületi rendezvényre látogassanak el és a programot követően szerezzék meg a pontokat kollégáinktól!
Az akció két hónapja alatt mindenki szabadon válogathat az Albertfalvi, Gazdagréti, Kelenvölgyi és Őrmezei Közösségi Ház, a Karinthy Szalon, a B32 Galéria és Kultúrtér, valamint az Albertfalvi Hely- és Iskolatörténeti Gyűjtemény programjai közül. A Pontgyűjtés során az egyes helyszínek is versenyeznek, vagyis Önök értékelhetik is azokat az eseményeket, amelyeken részt vettek, hogy minél jobban érezzék magukat náluk, és minél több, érdekesebb lehetőséget kínálhassunk a kulturált szórakozásra, művészeti és közösségi élményszerzésre.
Figyelem! Legalább 3 helyszínről kell pontot szerezni, és egy helyszínről legfeljebb 2 pont gyűjthető össze.
A minimum pontszám 3, a maximum 14.
PONTGYŰJTÉSI IDŐSZAK:
2021. augusztus 20. - 2021. november 21.
A pontgyűjtő füzetek 2021. november 28-ig adhatók le a résztvevő intézményekben.
Gyűjtsön minél több pontot, hogy részt vehessen a 2021. december 11-re tervezett ajándék gálaműsoron, melynek sztárfellépői:
Oszvald Marika és Straub Dezső lesznek!

© KözPont Újbudai Kulturális Kft., 2019 | Minden jog fentartva.